Men hej på er!!

Äntligen kommer jag in på min blogg igen! Jag uppdaterade wordpress här om veckan och fastnade sedan i någon slags databasloop där jag ombads att uppdatera databasen gång på gång. Om det är något som får mej att slita mitt hår alt. visslande låtsas om att jag inte har någon blogg så är det sånt. Har. Så. Lite. Tålamod.

Men nu är jag alltså här igen och det är så himla skönt! Jag har ju i över en veckas tid längtat efter att få berätta om midnattsloppet för er. En race report (som det så proffsigt heter) dyker upp under dagen.

6 tankar om “Men hej på er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s