Måndag

image

Godmorgon! Vi sov till halv nio här i Dalom. Idag är planen att följa mamma och rida, eller hon ska rida, jag ska titta på. I eftermiddag har jag tänkt att försöka få till en springtur. Vet inte hur jag tänkte när jag bara packade shorts dock? Det är ju lite småkyligt så tajts hade väl varit mer på sin plats. Men om det är en brist jag har så är det att vara helt oförmögen att packa bra. Nu t.ex. har jag ETT par jeans (?) med mej för en hel vecka plus en massa kortärmat och ingen jacka… Nåja, det kanske egentligen är något slags undermedvetet höstmotsånd?

2 tankar om “Måndag

  1. Hejsan! Ville bara komma och säga att du fått en ny läsare och jag tycker jättemycket om din blogg 🙂 Jag bor i Finland men hittade inga finska bloggar av nybörjarlöpare. Sen råkade jag hitta din blogg och jag är helt förtjust, inte bara eftersom det handlar om löpning, men jag äter inte heller kött (jag undviker också mjölkprodukter) och är även intresserad av ekologisk hudvård, mat, etc. Så din blogg är nästan som gjort för mig 🙂

    Gilla

    • Hej! Välkommen! Vad glad jag blir av dina ord 🙂 Det låter verkligen som vi har samma intressen. Hoppas att du ska trivas här!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s