Så, vad händer i bloggen i höst?

Jag är verkligen S.U.P.E.R-fylld med inspiration inför blogghösten! Detta är lite av vad jag känner mej extra pepp på:

 • Göra själv! Jag gillar ju det där med att fixa själv, se om jag kan göra något eget som är lika bra som det jag köper i butiken. Det mesta går ju faktiskt att göra själv, allt kommer ju någonstans ifrån. Mina älsklingssaker att fixa själv är ju mat och hudvård (i skrivandets stund står en skål havre-yoghurt och fermenterar i ugnen) Inför hösten har jag typ tusen olika expriment att dela med mej av på bloggen.
Detta är ingen hemgjord yoghurt men den får illustrera de yoghurtar jag tänker försöka mej på i höst.

Detta är ingen hemgjord yoghurt men den får illustrera de yoghurtar jag tänker försöka mej på i höst.

 • Löpning! Ända sedan Midnattsloppet (eller egentligen tidigare) har jag varit sugen på att ”take it to the next level”.  Jag vill bli så bra som bara jag kan bli! Satsa på löpningen, springa mer och längre. Jag tänkte på det tidigare, att detta år varit nästan som ett uppvärmningsår. Jag har liksom varit chockad över att vara någon som kan springa, som kan springa längre än 200 m, som kan springa en mil. Det är som om jag smält det nu (det tog sin lilla tid) och vill springa vidare. Detta kommer ni så klart att få följa i höst.
Hon som faktiskt springer.

Hon som faktiskt springer.

 • Livet. Jag är på någon slags delningspunkt i livet. Vad vill jag göra? Hur vill jag leva? Måste livet se ut exakt så som samhället säjer att det bör eller kan en vara lycklig ändå? Jag funderar så himla mycket på sånt här: Lyckojakt, konsumtionshets, normer, arbete…Ni vet… Sånt. Jag kommer säkerligen att skriva massor om det här.
Livet?

Livet?

Detta är lite av vad jag känner mej peppad på inför blogghösten! Hoppas ni vill hänga här med mej och dela tankar och idéer.

10 tankar om “Så, vad händer i bloggen i höst?

  • Vad kul att du tycker det:) Javisstja! Kanske borde fila på lite riktiga mål? Haha, antar att ”snabbare” är lite flytande..

   Gilla

 1. Länge sedan jag kommenterade men jag läser allt du skriver och gillar det jättemycket. Jag hänger med i höst också, det låter ju superspännande! 🙂 Vi verkar vara väldigt lika, gillar samma saker och tänker lika. Hoppas att du har en fin helg!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s