Tacksamhet, värk och glass i en salig röra

image

God förmiddag måndag (igen). Veckorna rusar sin vana trogen på i en farlig fart tycker jag. Jag startade dagen ned att vakna med rejäl mensvärk (aj!). Vilket i och för sej vara lite skönt på sitt sätt då det förklarar den plötsliga gråt/arg-attacken min älskade fick ”avnjuta” igår-kväll…

Har förresten världens finaste fästman. Utan ett ord (nästan, det kan ha hänt att jag väste något om glass mellan snyftningarna) åkte han och köpte glass och gjorde världens banana split till mej. Med glass, grädde, bananer, kolasås, maränger OCH krossad Daim. Ok, nu blir jag snyftig igen för att han är så fin…

Men iaf, trots lite värk och aningens labila humör känner jag mej faktiskt riktigt pepp på denna måndag. Förresten! Om ni tittar in senare kommer recept på hur en gör egen havregurt.

2 tankar om “Tacksamhet, värk och glass i en salig röra

  1. Sånt är så fint! Min sambo har också koll på vad jag behöver när jag har mensvärk. Utan att jag behöver säga något kommer han med värmekudde, choklad, kamomillte, kramar och klappar på magen. Världens finaste!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s