Stormberg

stormberg

Blev så himla nyfiken på norska tränings/frilufts-klädmärket StormbergEller, när jag tänker på det så äger jag faktiskt redan en tunn fleecejacka från dem som jag sprang i de få gånger det var riktig kallt i vintras – Den gillar jag! Men jag skulle vilja testa mer grejer efter som mycket ser himla fint ut och dessutom har väldigt blygsamma priser. Funderar mycket på dessa tajts med både dragsko i midjan och dragkedjor i bensluten för 149:-.

Är det någon av er som testat deras träningskläder?

2 tankar om “Stormberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s