Höstacceptans

Vaknade svettig vid sju, trött i hela kroppen (mens, gotta love it…) Plust att jag drömmer så himla knepigt och ibland ångestframkallande vid den här tiden av månaden.  Ja,ja, jag vet vad det beror på i alla fall.

Ska försöka göra något bra av den här dagen trots trög start. En springtur kanske (även om jag känner mej mest pepp på soffan och typ glass i detta nu). Jag åt i alla fall frukost med levande ljus i morse. Det var ett tag sedan och det piggade faktiskt upp en del.

Jag tror förresten att jag har kommit över värsta sorgeprocessen över sommaren nu! Jag fungerar så varje år: Först sörjer jag sommaren något oerhört när luften plötsligt känns så där höstig. Så känner jag några veckor och sedan går jag in i ett accepterande och t.o.m mysande över levande ljus och mörkare kvällar. Fast sommaren är så klart ändå alltid bäst, det kan jag aldrig komma ifrån.

frukost1

Dagens frukost: Vaniljhavregurt med banan och jordnötssmör

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s