Grön Gåva

Den uppmärksamma ser att jag har en ny reklambanner i högerspalten. Det är web-butiken Grön Gåva som har fått flytta in eftersom jag tycker de har ett spännande och kul sortiment med ekologisk hudvård och hälsokost – Precis sånt som jag gillar!

Här är några produkter från butiken som jag tycker är extra spännande:

Avocado-olja: Dels för att det låter gott men också för att jag hört att det ska vara väldigt bra för huden.

Avocado-olja: Dels för att det låter gott men också för att jag hört att det ska vara väldigt bra för huden.

Läkande bodywash med arnika och aprikos låter ju urhärligt!

Läkande bodywash med arnika och aprikos låter ju urhärligt!

Jag har nördat loss totalt på naturlig tandvård. Detta tandpulver med mineraler låter väldigt spännande.

Jag har nördat loss totalt på naturlig tandvård. Detta tandpulver med mineraler låter väldigt spännande.

6 tankar om “Grön Gåva

 1. Jag älskar avokadoolja! Använder den i ansiktet. Blir lätt torr i ansiktet utan olja och använder några olika beroende på årstid och vad jag känner för. Avokadooljan är extra bra (för mig i alla fall) nu när det börjar bli svalare. Den ska även ha antirynkegenskaper. 😉

  Gilla

  • Är så sugen på att testa! Haha, har också hört det där om antirynkegenskaper och det låter väl inte helt främmande för mej.

   Gilla

   • Haha, jag känner också att det kan vara dags att tänka på antirynk, men jag gillar samtidigt rynkiga tanter. 🙂 Äh, oavsett tror jag att det är bra att ta hand om huden, rynkorna kan ju glänsa och stråla tillsammans med livsglädjen. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s