Sneakers

Sen jag började springa har mina fötter funnit en ny kärlek: sneakers. Riktiga, uppbyggda, sköna sneakers. Jag har aldrig varit en gympasko-människa, eller jo, ett antal par Converse har jag traskat sönder men de är ju i ärlighetens namn inte jättesköna att gå mycket i – Inte som riktiga sneakers. Men ja, sen jag började springa och mina fötter upptäckte löparskor så suktar jag efter ett par lika sköna att ha till vardags, några såna har jag nämligen inte. Ibland händer det att jag smyger på mej mina löparskor i ”civila livet” men det är ju…rätt ja… hm.. Om vi säjer så här: De luktar inte rosor direkt..

Fast vänta nu? Är detta något slags ålderstecken?! Denna längtan efter fotriktig sko? Äsch, hur som helst, jag vill ha ett par! Skjuter upp åldersnojjan till jag plötsligt får sug att köpa ”praktisk byxa som med bara ett drag i dragkedja enkelt görs om till shorts

Här är några par sneakers jag gillar (Ja, turkos är en favoritfärg):

sneakers

1. Nike Wmns free 5.0, Sportamore 2. Nike Genicco, XXL

3. Helly Hansen Kenosha Hit, XXL 4.Nike Wmns free 5.0, Sportamore

 

7 tankar om “Sneakers

    • Haha, gullo! Det skulle nästan vara värt att skaffa ett par bara för att underhålla dej 🙂 Kanske ska slå till på praktisk, fodrad sandal också för att matcha liksom?

      Gilla

  1. Ping: Skosulan.com | Löparskor behöver inte alltid vara dyra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s