En lördag i lugnets tecken

Hej! Här har ni mej! Vissa helger innehåller ju en hel del aktiviteter men andra helger är som denna: Vi har inte gjort en knop idag känns det som. Bara ätit lång, sen frukost och sen liksom fastnat i soffan hela dagen. Så kan det vara ibland. Det mest ansträngande jag gjort idag är att gå upp och baka ut den deg som jag satte igår och sedan jäste i kylskåpet under natten. Hett tips förresten, om en vill ha färskt frukostbröd! En kan t.o.m baka ut brödet kvällen innan också och sedan låta det stå på plåten i kylskåpet och jäsa under natten = noll ansträngning morgonen efter då en vill ha varma frallor (om en nu inte tycker det är ansträngande att vrida på ugnen).

Planerar inte att höja tempot på denna dag heller. Vi fortsätter i samma lugna lunk. Skönt!

frukost1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s