Lite yta också: Vardagsfejset

vardagsansiktet1

Jamen, jag tycker vi kan prata lite yta också! Jag gillar ju såna där ytliga grejer: läppstift i olika nyanser av rött och rosa, ögonskuggor i regnbågens alla färger, magiska små stift som täcker allt och smarta små skönhetsknep.

Nu vet jag inte om det är jag själv som är fördomsfull här? Men jag tänker att en tänker att en sån som jag som är så himla inne på naturligt och no poo kanske bäst gillar den renskrubbade looken? (Eller så tänker en inte alls det?) Nåväl, sanningen är att jag nog har någon form av smink på mej nästan varje dag. Inte så mycket för att jag tycker att jag är ful utan, inte så mycket för att dölja, snarare för att vakna till (ja,ja, det är väl också ett inlärt beteende) och för att det är en så meditativ stund att sitta och plocka bland skuggor och rouge. Ja det är klart, att jag också känner mej lite snyggare. Fast jag är verkligen ingen långsminkare, sminkstunden är över på typ 5 minuter.

I alla fall, tänkte dela med mej av mitt typiska vardagsfejs. Så här ser jag allt som oftast ut till vardags:

vardagssmink1

Det jag nästan alltid använder ser ni på bilden ovan: concealer och highlighter från Elf, Maizena som löspuder – Läs mer om det HÄRsolpuder från ..vet inte alls (börjar dock bli dags att byta ut mot något rosigare nu till vintern), Läppstift från Viva la Diva in nyansen ”hot tulip” (detta varieras dock nästan varje dag), Vit penna på inre, undre fransraden, märke okänt, Någon ögonskugga, byter nyans och märke nästan varje dag även här. Eller så har jag bara en svart eyeliner, oftast från Elf, Mascaran heter ”Star lashes” och är ett otippat nödinköp från ….Willys – Köpte den i absolut desperation eftersom min var slut och jag behövde  en omedelbums. Trodde det aldrig men har faktiskt fått hänga med – helt okej vardagsmascara.

Som ni märker är jag inte alls lika duktig på no poo när det kommer till sminket. Vill dock bli! Nu är jag nyfiken däremot: Hur ser ditt vardagsansikte ut? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s