När en inte har den minsta lust

kaffe

 

Herrejösses vilket väder det är idag: Regnet blåser vågrätt utanför fönstret och det är trist och grått. Under den här varma, varma sommaren som gick hade jag nästan glömt att såna här väder existerade?

Bra grej ändå är att det känns helt ok att tända ljus mitt på dagen. Jag satt nyss och drack kaffe i ljussken och förhandlade med mej själv om dagens träning. Har sån obefintlig lust att ge mej ut i detta väder! Tänker att jag kan springa två pass på raken kommande dagar istället, samtidigt, jag har faktiskt sprungit i snöstorm så lite regn och blåst ska egentligen inte vara något problem. Annars så skulle jag ju faktiskt kunna ge min försummade core lite kärlek idag – Det kan en ju göra i värmen inne. Ja,ja, vi får se hur det blir! I varje fall så är veckans springmål 2 mil, precis som förra.

6 tankar om “När en inte har den minsta lust

  1. Här är det rätt fint väder idag, men hoppar löpningen… Men däremot ska jag till gymmet och köra ett Core-pass. Måste försöka hålla i det också ju! Kör du också core idag vetja! 😉

    Gilla

  2. Ping: Skosulan.com | Är du beroende av löpning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s