En springtur av hösten första

solsken

 

Jag har precis kommit in från en springtur i detta ljuvliga eftermiddagsväder. Kan konstatera att denna var en tur med några första för hösten:

  • Första gången öronen blev helt röda och ilade.
  • Första gången det var nödvändigt med ett varmt bad när jag kom hem.
  • Första gången luften kändes extra klar och krispig att andas.
  • Första gången en för mej okänd löpare high five:ade mej under löpturen – Löpare, så himla härligt folk alltså!

Och ja, själva rundan då: Jo men jag känner att jag är något på spåren här med mitt upplägg på minst 2 mil per vecka och ordentlig vila mellan passen. Det känns att benen är med i matchen, de känns pigga och glada. Det enda är väl att jag skulle kunna pressa på lite mer ibland- utmana mej själv. Men det kommer!

Tyvärr slutade det lite snöpligt idag.. När jag kommit 5 kilometer slog illamåendet till.  Jag väntade bara en knapp timme efter maten innan jag tog mej ut så det var nog orsaken. Jag sprang i alla fall och svalde i 800 meter till innan jag gav upp och gick sista biten. Dock sprang jag de sista 200 metrarna hem för att få ihop 6 kilometer exakt. Något av en tvångstanke jag har…

 

2 tankar om “En springtur av hösten första

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s