Tittut tisdag!

jagcore

Här sitter jag och försöker hålla mej i bild! Fast bilden är egentligen från igår, precis innan jag körde ett välbehövligt hemma-corepass (efteråt var jag betydligt rosigare om kinderna). Ja, det blev alltså inne-hemmaträning och inget spring igår – Bra det i och för sej för min korsett behöver verkligen stärkas upp – Sånt är ju skitviktigt när en springer. När jag springer längre pass känner jag ofta mot slutet att jag inte riktigt orkar hålla upp överkroppen på ett bra sätt…vilket ja.. är obra.

Idag är dock vädret, till skillnad från igår, helt fantastiskt! Solen skiner och vinden verkar vara mycket lugnare. Med andra ord ska jag ge mej ut på en tur i eftermiddag!

 

2 tankar om “Tittut tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s