När allt går lite fel men gör en lycklig ändå

glad

Vad som hände med min bacill från igår vet jag inte riktigt? Igår frös jag som sjutton, var alldeles hängig och i dag när jag vaknade var det helt bra? Det betydde ju m.a.o fritt fram för spring!

Fast ja, något litet kanske hängde kvar ändå? För jag hade faktiskt inte någon vidare lust att ge mej ut. Men så förhandlade jag med mej själv: 5 kilometer kan jag i alla fall springa. Sagt och gjort: Jag gav mej ut. Men alltså: Så himla flåsigt och segt! Det kändes som jag vägde 200 kg! Dessutom hade jag satt på mej en (tydligen) lite för liten t-shirt över en långärmad tröja vilken medförde att den lite för lilla t-shirten hela tiden rullade upp sej över magen så jag fick springa omkring Nalle Puh-style. Sjukt irriterande. Sen ringde min mamma och jag kan verkligen inte strunta att svara—paus alltså— stelt att fortsätta.

Sen kämpade jag vidare för att bli stoppad av några som trodde de befann sej i Fagersta? Försökte flåsande ge dem någon slags vägbeskrivning. Alltså, är det jag som tar mej själv på lite stort allvar eller är det inte lite dumt att stanna någon som springer? Jag tycker att det är så himla jobbigt att starta om, jag kommer liksom helt i otakt. Ja,ja, i otakt sprang jag sista biten hem. Sen var jag så trött, så trött. Efter 5 kilometer? Benen darrade liksom. T.o.m armarna var trötta?

Men ändå: Trots ganska dålig runda var det så värt! Känner mej så mycket gladare och nöjdare nu! Kontentan av det hela är väl att ibland känns det verkligen inte kul, går skitdåligt men slutresultatet är nästan alltid ett bättre humör och skön nöjdhet!

2 tankar om “När allt går lite fel men gör en lycklig ändå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s