Naturliga skönhetsrecept jag måste testa

pinterest

Det verkar vara ett gäng som läser här, som liksom jag, är intresserade av detta med no poo – Naturliga skönhetsprodukter en ofta kan göra själv. Jag samlar fler recept på olika skönhetsprodukter på min Pinterestboard än jag hinner testa men här kommer ett gäng jag måste prova snart. Tänkte att ni kanske också var intresserade av dem. Min board ”diy beauty” hittar ni här!

  • Risansiktsvatten säjs jämna ut och minska porer. Dessutom verkar det easy peasy att göra!

 

  • Ett recept på ansiktsrengöring som säjs likna Lush ”angels on bare skin” Innehåller bl.a mandelmjöl och lavendel plus en del lite mer avancerade ingredienser. Måste mao handla lite först men snart så!

 

  • Lotion bar  med bara tre ingredienser. Gillar detta med lotion som en bar. Tycker det är så smidigt att smörja in sej med.

 

Detta är alltså lite av det jag vill exprimentera med inom kort! Känns bara som jag v.e.r.k.l.i.g.e.n borde ta mej i kragen och shoppa upp mej på lite oljor, vax, lera och sånt först.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s