Frukostperiodar’n

gröt3

 

Jag är verkligen en periodare när det kommer till frukost. Inte så att jag struntar i frukosten i perioder, absolut inte. Mer att föremålet för min heta frukostlåga byts ut med jämna mellanrum och varje gång jag hittar en ny frukost så tror jag att det alltid ska vara den och jag. Just nu är det havregrynsgröt med ett ägg och ett berg av frukt och bär som mitt frukosthjärta vurmar för.

Fast gemensamt för mina frukostar är ändå att de ska ha substans, liksom innehålla näring och lämna magen nöjd och mjuk. Visst är det gott med varma frallor till helgen men ärligt talat ger de inte någon vidare magkänsla.

Är du en periodare när det kommer till frukost eller har du ätit samma i hela ditt liv? Vilken är din favorit just nu?

12 tankar om “Frukostperiodar’n

  1. Jag är exakt likadan! Kör i perioder. Mina olika är: havregrynsgröt med lingonsylt och fil, kvarg med hemmagjord müsli, finncrisp och ett ägg,turkisk yoghurt med nötter och honung.

    Gilla

  2. Här är en periodare till 😀 Äter gärna samma frukost i någon månad i taget och sedan söker jag något nytt. I år har favoriterna varit overnight oats, chiapudding, smoothie, gröt och just nu känns inte någon frukost riktigt rätt. Kramar Liza

    Gilla

  3. Älskar gröt! Brukar köra på fiberberikade havregryn, men just nu är jag inne på bovete. Jag har i massa annat gottis också: krossade linfrön, solrosfrön, chiafrön, kokosfett, massa frukt och/eller bär- och så kanel, gurkmeja och en skvätt växtmjölk. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s