Tre fina löparjackor med fint pris

Hösten är ju här nu och snart kommer vintern också vilket innebär varmare löparkläder. Förra året hade jag inte riktigt koll på vad en skulle ha på sej när en sprang i kylan. Nu var ju i och för sej förra vintern inte speciellt kall men några riktigt kalla dagar blev det i alla fall. Jag lärde mej att en (i alla fall inte jag) behöver så himla mycket special-kläder för att det blir vinter. Jag klarade mej oftast med underställ, löpartajts, mössa och vantar och så denna löparjacka jag köpt av Linnéa.  Den är en lättviktsjacka från Newline som är supertunn och jättelätt men förvånansvärt värmande. Fast att jag har en löparjacka hindrar mej ju inte från att crave:a en ny (hehe). Jag skulle vilja ha en som är något så när figurformad och gärna i någon härlig färg. Jag har tagit fram tre som alla ligger på en bra prisklass p.g.a det är kul med löparkläder men jag lägger inte gärna ut en förmögenhet.

löparjackor

1. Ellos Sport/499:- Finns här

2. SOC/399:- (priset är tillsammans med tajts/byxa) Finns här

3. Stormberg/599:- Finns här

Förresten, Tipsa gärna om ni vet om någon snygg, prisvärd jacka! Det är ju en djungel med alla sportkläder där ute: nya märken, gamla märken, dyra märken, billiga märken, dåliga märken, bra märken..

4 tankar om “Tre fina löparjackor med fint pris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s