En höstlista

Braiga Erika ville att jag skulle fylla i denna höstlista och då lyder jag så klart!

 

1. Känner du dig lycklig och glad nu när hösten är här? Ja, men ja, det gör jag! Hade världens ångest över att sommaren tog slut men denna höst är ju så himla fin. Får rys av vackerhet över lövens skiftningar.

löv

 

2. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst? Menas det sportklädesmässigt eller vanliga kläder då? Sportmässigt är det ju förhoppningsvis löparskorna. Annars måste jag säja att jag blev lite tagen på sängen av höstens snabba intåg. Ena dagen hade jag shorts och andra dagen har jag ingen aaaaning om vad jag ska ta på mej? Fast jag gillar ju kläder så naken kommer jag inte vara 🙂

007red

 

3. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan -Hur såg ditt liv ut? Det låter kanske lite tråkigt men: ungefär samma som nu. Jag har ägnat över ett år åt att laga mej själv efter en ganska lång tid av dåligt mående. Det tar tydligen tid sånt där. Samtidigt är jag inte alls kvar på samma plats jag var för ett år sedan.

 

4. Vad gör du om dagarna egentligen? Sånt jag mår bra av! Jag jobbar fortfarande inte (annars är jag egen företagare inom textil och sömnad). Just nu funderar jag en hel del på hur jag vill att mitt liv ska se ut framöver. Och så bloggar jag och springer och en drös andra saker, livet ni vet!

 

5. Vad lyssnar du på för musik just nu? Hm.. alltså, jag vill ju tänka att jag är en sån som älskar musik. På ett sätt är jag väl också det men jag gillar inte att ha musik som bakgrundsljud hela tiden, jag blir lite störd av det (undantag när jag syr)? Jag är också typ den enda jag vet som ALLTID springer utan musik. Jag vill höra omgivningen och tystnaden. Min musiksmak är annars åt pophållet, Håkan Hellström är favoriten sen länge.

 

6. Tänker du resa någonstans i höst? Nej, jag tror inte det? Inte mer än till älskade hembyn i Dalarna.

 

 

7. Vad var bäst med sommaren? Älskar ju sommaren och vill säja allt men om vi ska välja ut några saker: Allt som grönskar och blommar, värmen, att livet är så enkelt då, att en kan bada.

jagrygg

 

8. Vad var sämst med sommaren? Kanske när det blir så där panikvarmt att en inte kan göra annat en att stanna inne framför en fläkt och flåsa.

 

9. Ditt bästa träningstips inför hösten? Hitta något du älskar och gör det för att du vill!

 

10. Hur ser du på framtiden? Med nyfikenhet, förväntan och en liten, liten nypa oro.

 

Varsågod för alla som vill att fylla i denna lista! 

2 tankar om “En höstlista

  1. Men alltså hallå!!!
    Jag har smugit omkring i kulisserna sedan slutet av sommaren och kikat lite då och då på din blogg. Har själv bestämt mig för att införa träning (löpning och styrketräning) i min vardag. I förra veckan bestämde jag mig (dumt nog) för att åka tjejvasan i vinter. Förmodligen det mest korkade jag gjort… Otränad och inte stått på ett par skidor på typ 20 år (jisses, så gammal jag kände mig nu).
    Men IDAG ger jag mig tillkänna för vi har visst har två saker gemensamt 1. att vi båda syr (kanske har vi stött på varandra förut i sybloggvärlden?) och 2. jag springer också helst utan något i öronen 🙂 och den enda jag hittills träffat på som också gör det är min man! Sen har jag 3. rötter i Dalarna. Och när jag ändå slänger fram gemensamma nämnare, 4. jag är sedan ett knappt år tillbaka inne på naturlig hudvård.

    Jag gillar verkligen din blogg! Den får mig att bli inspirerad till att börja träna med långsiktigt perspektiv. Heja dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s