Initialmotstånd

image

Tycker att denna bild på mammas katt Svante talar rätt bra för hur jag känner mej idag. Idag är min tröskel höööög, allt känns lite jobbigt att ta sej för. Även om jag vet att det är hormoner (som nästan alltid för mej) så får jag lite panik varje gång jag känner så här: Har jag drabbats av kronisk slöhet? Det har jag naturligtvis inte, det VET jag! Men ändå, varje månad, år ut och år in. Att en aldrig lär sej?

Nåja, jag har i alla fall ett kul, litet paket att hämta ut idag. Ni ska få se! Ibland är det faktiskt de där små sakerna som gör’t! Ska kanske springa lite också? Ska bara börja bestiga tröskeln size Everst först.

2 tankar om “Initialmotstånd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s