Det är en sån här dag idag

choklad

Den här dagen har bjudit mej på extrem trötthet trots sovmorgon. Det har bokstavligen svidit i ögonen av tröttma hela dagen. När jag sedan fick en lång sticka under tumnageln när jag öppnade en låda samt hett stearin över hela handryggen när jag skulle flytta ett ljus fattade jag att det bara var att kapitulera. Kapitulera gjorde jag genom att ta en lur och sedan tänker jag  fortsätta häcka i soffan med choklad, kaffe och virkning som sällskap resten av den här dagen. Rätt mysigt det också – Balans och det där, ni vet 🙂

 

 

8 tankar om “Det är en sån här dag idag

 1. Skönt att du tar dig tid att inse när det är dax att ta det lugnt och varva ner. Jag brukar missa den lilla detaljen och köra på rätt in i kaklet. Jobbar på att bli bättre på det. Osv.

  Gilla

  • Jag har blivit mycket bättre på det sedan min deppighetssmäll (har tydligen fortfarande svårt att kalla det deppression). Det är liksom inte värt. Fast jag jobbar fortfarande på att göra EN sak i taget 🙂

   Gilla

 2. Aj i tummen och aj i handen! 😦 Stackare! Hoppas att du inte har ont nu. Sådana dagar är det helt rätt med choklad i soffan. Hade en sådan kväll häromhelgen med te, choklad (är svag för Lindts mörka chokladkulor), tända ljus och PS. I Love You. Det är en av mina favoritfilmer, är lite hemligt kär i Gerry. 🙂 Mysigt med virkning, det ska jag också göra igen när jag har avslutat mina andra projekt! Har liksom en tendens att inte göra färdigt pyssel innan jag börjar med något nytt…;)

  Gilla

  • Tack fina för medlidandet 🙂 Jag är egentligen också en sån som har lite svårt att slutföra pysselprojekt men nu håller jag på med en sån himla enkel filt, det är så sjukt meditativt att sitta och pilla med den så den ska nog bli klar 🙂

   Gilla

   • Haha, så vi är fler! 😉 Det låter härligt med en filt, lycka till! 🙂 Jag ska ta fram symaskinen någon dag och sy klart mina projekt, först på tur är gardiner. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s