En vecka i trött-dimma

image

Här har ni mej. Igår tog jag lite bloggledigt p.g.a denna vecka har varit något av det höst/pms-tröttaste jag varit med om. Min hjärna har gått på lågvarv, min kropp har känts som om den har belagts med tegelsten. Inte en meter har sprungits. Men så är det ibland och nu börjar det äntligen ljusna!

Har för mej att jag hade en sån här period förra hösten också? Kanske är det något med att vädret slår om och det blir mörkare? Tycker att jag hört en hel drös som talat om toktrötthet både på nätet och irl. Det kanske inte är jättekonstigt egentligen? Det måste ju kräva något av kroppen att gå från tropisk värme till kyla, från ljus till mörker. Nåja, det känns faktiskt skönt att ha haft en vecka i ide. Det känns som jag samlat kraft!

4 tankar om “En vecka i trött-dimma

  1. Så är det nog. Känner mig också tröttare än vanligt. Har tex inte orkat ta mig upp ur sängen än fast jag har varit vaken i tre timmar 😉

    Gilla

    • Inser att jag ska vara väldigt tacksam som har möjlighet att ta vara på dagsljuset just nu iaf. När en jobbar inomhus har en ju liksom inget val.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s