Rörelse och vitamin-kickar

smoothie1

Hm.. gillar inte att vara den här bloggaren som bara: ”-Jag är sååå trött, ooorkar inget”. Men hur lite jag än gillar det så är det så läget är just nu. Jag är så himmelens, himla seg! Ja,ja, sånt är livet ibland: Perioder är energilöshet brukar oftast följas av perioder med mer energi. Kanske är det bara kroppen som laddar om?

Mitt bästa knep när det känns så här är rörelse. Hur segt det än känns så känns det alltid bättre efter lite fysisk rörelse bara en släpper kraven. Det är liksom inte under såna här perioder en springer sitt fortaste, det är istället bättre att tänka: Det är bra om jag ger mej ut, jag får stanna och gå om jag vill, jag får springa hur kort och sakta jag vill. Orkar en inte ge sej ut och springa eller träna annat så hjälper det faktiskt att göra några jumping-jacks eller springa upp och ned för en trappa några gånger. Rörelsen, även om det är lite, gör att hjärnan får en kick – Testa!

Annars försöker jag ladda min kropp med sånt som är bra för den, saker fyllda med energi och vitaminer. Smoothien här ovan består av äpplen, havremjölk, kokosfett, banan och den nya favoriten: Gurkmeja. Förhoppningsvis ger den mej lite extra energi.

4 tankar om “Rörelse och vitamin-kickar

  1. Jag är också väldigt seg nu, jobbigt att inte ha energi. Men jag tänker som du, tror att rörelse är lösningen. Ska ut på en promenad i solskenet snart, hoppas att det funkar! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s