Mitt ”intensiva” liv

collagehemma

Ehm.. jo.. Jag skulle just skylla på att det varit mycket den sista tiden och att det är därför det blivit lite glest med bloggande. Gick sedan igenom mina senast tagna bilder på telefonen för att kunna illustrera denna ”stressiga period”. Och ja.. resultatet av den bildsökningen ser ni ovan.. *host*

Fast det HAR faktist varit en del, har uppenbarligen inte fångat det på bild bara.. Jag kom hem från min mamma i fredags, där har vi haft finbesök av mammas kusin Gunilla vilket har varit jättemysigt. Fast helgen här hemma har varit tämligen lugn, spenderats med serietittande och mys i skenet av ljus. Får sånt otroligt behov av att göra mysigt här hemma nu när det har blivit mörkare och kallare. Det är lite som att jag vill gå i ide. Hade dock tänkt springa idag men det killar lite, lite i halsen så jag tar det lugnt och hoppas att det är väck imorgon. Har istället påbörjat en riktig fixardag här hemma – Med lite god vilja kan en se det som lätt träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s