Länkkärlek: Heja Erika

länkkärlek

Idag vill jag ge massor av länkkärlek till Heja Erika för det är verkligen på tiden. Tycker så himla mycket om den här bloggen om träning. Erika som driver den verkar så klok, positiv, peppig och härlig. Dessutom är hon utbildad PT så här finns en dessutom en hel del tips och övningar att hämta.

hejaerika

 

Klok skrev jag va? Idag bidrog hon till en till pusselbit i mitt motivationsproblem jag skrev om igår : Detta om att ha sitt ”varför?” färskt – Älskar när en läser bloggar och poletter trillar ned! Såna bloggar vill en ju dela med sej av.

In och läs!

2 tankar om “Länkkärlek: Heja Erika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s