rugg, ljus och recept-il

ute

ljus

frallor

Lite så här ser det ut hemma hos mej just nu: Rugg ute, ljus och nybakt bröd inne. Eller ja, brödet är ju inte helt nybakt längre, fick nämligen ett sånt ”recept-il” igår, d.v.s jag kommer på ett nytt recept som jag vill testa och vill göra det omedelbums. Tyvärr var klockan mitt i natten när jag började fundera kring om det gick att göra low carb-frallor av kikärtor så jag fick hålla mej tills i morse, men sen, när det väl blev morgon, gick jag också rätt ut i köket och satte igång. Jag är verkligen inte sån som kan säja: ”Spännande, det testar jag till helgen!” Jag vill göra allt nu och igår vilket är både till för och nackdel..hm..  Goda blev de i alla fall, frallorna. Och sjukt mättande. Lovar att ni ska få receptet senare i veckan!

Och nja, vädret är väl inget vidare här. Det ser ut att blåsa och är alldeles mörkt ute, en å andra sidan är det himla mysigt att kura inne med tända ljus då. Ljus är lite av ett livselexir för mej så här under de mörkare månaderna. Jag tänder ljus så snart jag går upp. Detta kombinerat med en överdriven brandskräck leder i och för sej till lätt tvångsbeteende när jag ska lämna hemmet men det kan jag faktiskt leva med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s