Det är i alla fall fredag

te1

Idag sitter jag nedbäddad i soffan, läser gamla träningstidningar och dricker te (Eller, ja, nu har jag tillfällig bytt plats och dricker te vid datorn isället – Rätt ska vara rätt o.s.v). Känner mej rätt krasslig och också rätt bitter över det då jag skulle åkt och hälsat på en kär vän i helgen. Ja, ja, det är i alla fall fredag! Alltid något.

Te:t jag dricker är Pukka detox – Mest för att jag älskar smaken (vilket är rätt konstigt då jag inte är någon lakritsälskare?) men också för att det kanske gör mej lite friskare? Finns att köpa bl.a  här tillsammans med en hel drös andra Pukka te:er. Eller så har du tur, som jag, och hittar det i din lokala matvarubutik!

 

2 tankar om “Det är i alla fall fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s