Det börjar bli kallt om huvudet

löparmössor

Löparmössor alltså, jag har lite svårt för dem. Eller… i alla fall den modellen som sitter tajt, tajt.  Det är ju säkert någon tanke med det också, typ mindre luftmotstånd, smidigare. Men jag vet inte jag, jag gillar fina mössor med lite mer rymd och såna finns det också, ett ganska stort utbud faktiskt. Jag har letat upp några som jag tycker ser riktigt lovande ut. Själv springer jag i en sådan som nummer ett, fast svart. Är sugen på mer färg dock så kanske blir det någon av dessa:

1.U run varm hat” från SOC /149:- Finns på Stadium 

2. Löparmössa med hål för hästsvans/79:50:- Finns på HM

3.Womens run beanie” från Under Armour- Även denna med hål för hästsvans/299:- Finns på Nelly

4.Craf PXC light 6 Dots Hat” från Craft/199:- Finns på Sportamore

7 tankar om “Det börjar bli kallt om huvudet

  1. Ping: Börja springa på vintern – nybörjarlöpning/vinterlöpning | Charlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s