Blåst och utelängtan

fönster2

Idag är jag en trött en! Kunde inte sova ordentligt inatt,  sov i småsnuttar hela natten med långa vakenperioder mellan. Jag tror att det beror på att det blåste så sjukt hårt, rutorna skallrade, t.o.m huset knakade fast det är av sten. Jag är inte så speciellt mörkrädd men kan så här i bakspegeln kan jag ju erkänna att det inte var en skitbra idé att se skräckfilm i lördags då Daniel jobbar natt i veckan… Ventilationen susar väldigt spökigt när det blåser… just saying..

Sorry, förresten, att de enda utebilderna på bloggen är genom mitt fönster på senaste. Har inte stuckit ut näsan på flera dagar p.g.a sjuk men idag måste jag sjutton ta mej ut en stund, annars blir jag knäpp. Längtar så efter att springa också. Gillar ju senhöstspring, inte lika vackert som tidig höst kanske men behagligt och svalt.

2 tankar om “Blåst och utelängtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s