Pumpagröt och trygg kärlek

pumpagröt3

Hej! Hoppas er onsdag har startat bra! Jag startade min i morse med pumpagröt. Så typiskt mej att hitta en ny matgrej och sedan ha den i allt. Just nu känns det som om jag alltid måste ha pumpapuré hemma p.g.a så smidigt. Dessutom är det sjukt mättande! Det kanske en inte kan tro, men jag lovar, en blir proppmätt av pumpa. Min gröt gjorde jag som vanligt men öste i två rågade matskedar pumpapuré och 1 tsk pumpapajskrydda. Hur en gör både puré och krydda hittar du i inlägget här under.

Hoppas förresten att ni inte har något emot att det blir mycket mat på bloggen just nu? Min blogg reflekterar ju mitt liv och i livet känner en olika entusiasm för olika saker under perioder. Just nu är jag så himla inne på att hitta på bra recept, prova nya livsmedel och knåpa i köket. Det betyder så klart inte att jag inte tränar (även om det var ett tag sedan nu p.g.a förkylningen) men jag vet inte, i början när jag startade den här bloggen så var detta med löpningen en sån pirrig ny kärlek. Jag ville dokumentera varje springtur! Det var kul i början men nu känner jag inte att jag behöver skriva om VARJE random, helt vanliga träningsrunda – Det kan nästan bli lite tjatigt. Min kärlek till löpningen är i och för sej fortfarande lite pirrigt nykär men den börjar övergå till en annan, trygg och varm kärlek. Så som en känner för någon en vet en aldrig kommer lämna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s