Helgfrukost, balans och gluten

helgfrukost

God lördag på er! Har ni det alldeles mörkt ute också? Här är det rätt grådaskigt och tråkigt men ändå mysigt inne med tända ljus. Vi har inte direkt kommit så långt här, bara just avslutat helgfrukosten – Vi tog låååång sovmorgon.

Det är så himla mysigt med helgfrukostarna. I veckorna försöker jag hålla nere på gluten, socker och snabba kolhydrater men på lördagarna brukar det bli all in med juice, gott bröd, marmelad o.s.v. Det tycker jag är en bra balans som funkar för mej!

Tänkte på det, att en del säjer att det är en trend att undvika gluten nu, bara en fluga. Men jag vet inte jag? Känner alldeles för många människor som inte mår bra av gluten. Själv är jag absolut inte intolerant men min mage reagerar absolut inte med samma mjuka känsla av mättnad som den brukar när jag äter gluten. Synd att det är så gott bara – Därav helgmaten 😉

Hur tänker ni om detta med gluten? Bra, dåligt, bara en trend?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s