Jag yogar vidare (och gillar det!)

yoga11

yoga2

Hur går det med mitt yogaupplägg då? Jo, tack bra! Idag var första gången jag steg upp på morgonen och körde yoga direkt och oj vad skönt det var! Tyvärr är det enda jag känner mej mogen för att visa av mitt yogande just nu mina korslagda ben men lovar att jag ska bli modigare vad det lider. Dessutom får ni ju se mina ooootroligt snygga tajts med hål på knät – Vardagsrealism appropå detta inlägg..

Men ja, tillbaka till yogan då: Detta är helt rätt upplägg för mej, att börja helt basic och kort (duuh). Jag har hunnit med att köra 3 gånger sedan jag startade och känner redan att jag börjar få mer flow, att jag hinner utforska rörelserna mer. Även om det fortfarande går lite knackigt så lämnar de här korta passen mej med en sån skön energi och en avslappnad och härlig känsla i axlar och rygg. Jag har i och för sej nästan alltid haft bra hållning men efter ett avslutat pass känner jag att jag drar tillbaka axlarna ännu ett snäpp.

Men det bästa är ändå att jag känner att jag vill MER! Jag har redan börjat titta längtansfullt på påbyggnadspass men känner att jag ska ha lite is i magen tills detta sitter ordentligt – luuugnt och fint m.a.o

4 tankar om “Jag yogar vidare (och gillar det!)

    • Ja, jag tror det är jättebra när en är rastlös. Jag är rastlös och otålig ut i fingerspetsarna men mår otroligt bra av att ”vara i” kroppen. Det är också p.g.a rastlösheten jag börjar med så korta pass 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s