Solrospastej

pastej1

Började dagen med yoga även idag – Det känns riktigt bra detta! För varje gång har jag lite, lite mer koll, kan känna inåt i kroppen istället för att nervöst kika på skärmen.

Medans jag yogade bakade jag bröd eftersom jag drabbades av akut brödsug, eller närmare bestämt: Bröd med gurka och leverpastej! Nu äter jag ju inte leverpastej p.g.a vego men det finns substitut sörrni! Egentligen är hela bröd och pastejsuget Erikas ”fel” för när jag kollade hennes blogg i morse hade hon bakat bröd och dessutom tipsat om en fantastisk blogg: ”Hur bra som helst” som visade sej innehålla massor med roliga, hälsosamma recept. I alla fall, där snappade jag upp cashewpastej och kom att tänka på mitt eget substitut för leverpastej: Pastej på solrosfrön! Nu höftade jag bara och smaksatte med en skärva vitlök, en liten bit lök och en fjärdedels grönsaksbuljongtärning men här finns flera olika liknande recept!

Så till frukost idag blev det low carb-frallor laddade med chiafrön, solrospastej och gurka!

2 tankar om “Solrospastej

  1. Hehe sorry 😀 Fick pastejcraving i somras när jag hade brist på ”nåt” (typ järn) och sen har det hängt i. Låter spännande med cashewvarianten. Älskar cashew!

    Gilla

    • Det är lustigt ändå, hur kroppen talar om för en vad den vill ha 🙂 Jag kanske också har järnbrist? Hm.. det lär ju inte solrospastejen hjälpa emot direkt..haha

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s