Uppskatta de korta rundorna!

jag1

Så här nöjd, glad och lite trött kan en se ut när en hunnit med en springtur även idag. Eller, nöjd och gladheten kanske mest beror på det efterföljande badet för i ärlighetens namn var det riktigt skitväder ute. Jag var blöt ända in på underkläderna när jag kom hem. Men förstå då, njutningen i att glida ned i ett varmt skumbad – Så himla, himla skönt! De gångerna det är ruskväder när jag springer är de gångerna jag är alldeles extra tacksam över att vi har ett badkar.

Egentligen skulle jag ju inte springa idag eftersom jag försöker bli mer noga med den där vilan. Men jag KUNDE INTE låta bli, var så enormt sugen. Så jag gjorde en kompromiss och bestämde mej för en kort, kort tur, bara runt några kvarter (3,3 kilometer slutade det på). Fast det var också exakt vad kroppen orkade med idag, det var helt enkelt en sån där tung dag trots springlängtet -Inte konstigt egentligen då jag hållit uppe några veckor och sedan sprang igår. 

Jag måste förresten lära mej att uppskatta de där riktigt korta rundorna också. Jag är lite så att om jag inte sprungit minst 5 kilometer så har jag inte sprungit. Fast det är ju bara dumt att tänka så, 3 kilometer är ju ändå 3 kilometer och bättre än ingen. Ibland kanske det är allt en orkar med och då är det ju jättebra att en ändå tar sej ut.

2 tankar om “Uppskatta de korta rundorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s