Löpning i första snön

förstasnön1

Så kom den då, första snön. Jag vet inte om jag längtat direkt men när den väl kommer så finns det ett litet barn där inne som inte tänker på slask och tö, kyla och ishalka utan mer på snögubbar, jul och pulkor. Det är ändå lite härligt, det är det.

förstasnön2

Jag hade ju bestämt mej för löptur idag och löptur blev det: En liten femkilometers idag också, för att mjuka upp och mysa igång kroppen. Vi får se om jag nöjer mej med det vad gäller löpning denna vecka? Allt som allt blir det 1,3 mil. Försöker tänka extra på att inte få panik när jag inte sprungit på ett tag och därför bränna av alldeles för många kilometer på en vecka. Också en sån där ovana jag har: ingenting, ingenting, ingenting..och sen: ALLT, så mycket jag bara har!! Rätt dumt, en behöver ju liksom inte gå och be om skador..

förstasnön3

Och ja, det var himla skönt att komma ut. Inte för att det var något idylliskt vinterlandskap jag studsade runt i, snarare en blöt värld beströdd med florsocker. Fast ååååh, om det är något som är skönare en att komma in från en regnig springtur och ta ett bad så är det en snöig springtur – Lite frusen, blöt och sedan bara glida ned i vattnet och tina upp.

Har ni fått någon snö än?

3 tankar om “Löpning i första snön

  1. Ping: Skosulan.com | Sluta halka, dubba dina skor själv

    • När brukar den dyka upp i Skåne egentligen? Fast idag är det bara grått och regnigt här med, men det var mysigt igår, med de där första flingorna 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s