Spirande yogaförälskelse

Charlotta

Hörrni, jag är så glad att jag tog tag i detta med yogan! En varm, liten nyförälskelse börjar sakta sprida sej för denna, lite som när jag började springa. Jag vill göra igen och igen och igen och längtar efter nästa gång när jag är klar. Det händer liksom något inom mej när jag gör mitt korta, lilla pass. Jag slappnar av, känner kroppen, tänker inte så mycket alls. Jag har trots allt bara kört fem gånger men ändå känns det så här?! Det är ju lovande!

Jag känner också att detta verkligen kan vara svaret på min ”träningsstress”, den som kommer av att jag känner att jag inte får in tillräckligt mycket styrka och rörlighet i min träningsrutin – Detta är ju liksom två flugor i en smäll. För ja, det är jobbigt också, speciellt när jag  igår la till denna rutin när jag gjorde mitt pass ”Build strenght evenly”:

Det är något jag verkligen uppskattar med dessa pass med Tara Stiles: Att de liksom är en serie där de olika övningarna kompletterar varandra och bygger på. Nästa tror jag t.ex. är core-styrka. Om jag ska hitta något negativt är det att det ibland går lite snabbt, när jag känner att jag hittat rätt i en övning så är det redan halvvägs in på nästa. En å andra sidan finns det ju en pausknapp.

Annars är träningsplanen idag löpning men vet i sjutton om jag inte klämmer in lite yoga efteråt? Kan nog inte låta bli 🙂

7 tankar om “Spirande yogaförälskelse

 1. Haha, men jag är också lite så, det är därför jag tror att detta är bra för mej.
  Action får jag när jag springer 🙂

  Gilla

 2. Imponerande! Och så härligt det låter, jag kikade på upplägget och blev lite sugen. Jag har faktiskt gått två yogakurser för flera år sedan. Nu tycker jag det är svårt att få till lugnet hemma och så är jag väldigt frusen av mig att jag misstänker att jag kommer tänka på det. På med ullunderställ kanske?!

  Gilla

  • Tack 🙂 Detta är ju så kort så att en liksom kan göra det i förbifarten. Vad kul med yogakurs! Är också sugen på att gå en så småningom.
   Haha, lugnet ja. Jag har katter som gärna vill vara med när jag yogar och är väldigt dåliga på att acceptera en stängd dörr.. Ullunderställ låter som en utmärkt idé för att undvika frusenhet tycker jag 🙂

   Gilla

 3. Ping: Bra och dåligt i helgen | Charlotta Sofia springer och trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s