Fredagen och det kladdkakigaste från mitt arkiv

rawbrownies

Freeeeedag! Och tydligen kladdkakans dag också? Det hade jag totatalt missat och har m.a.o inte hunnit baka någon kladdkaka. Men jag gör som många andra har gjort och letar på det kladdkakigaste jag hittar i arkivet. För min del blir det då dessa ”Raw brownies med banan och jordnötsfrosting” -ungefär hur goda som helst! Är du sugen på lite mer traditionell kladdkaka skall Linas variant vara alldeles fantastisk.

Annars då? Jo, jag tänkte yoga lite snart. Daniel är ledig idag så det blir riktig mysfredag med veckans ihopsamlade avsnitt av de serier vi följer. Perfekt fredag om du frågar mej! Senare idag tänkte jag bjuda er på ett supergott recept (som inte är kladdkaka). Stay tuned som en säjer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s