Bra och dåligt i helgen

förstasnön1

Hej på er, hoppas ni haft en fin helg! Jag tog lite ledigt från bloggen igår och ägnade mej mest åt mys. Helgen har varit lite tung med tanke på att det varit både pappas födelsedag (igår) och så fars dag idag. Inte så att det känns jättejobbigt men det påminner definitivt om att han inte finns här längre och det lägger sej som en lätt, grå dimma över allt. Den gråa känslan har jag försökt råda bot på genom att krama Daniel, äta och dricka goda saker, prata och titta på serier – Inte så mycket bloggmaterial alltså (men mysigt).

Men ja, lite roligare grejer har ju också hänt: Jag tittar tillbaka på träningsveckan idag och känner mej riktigt nöjd. Jag sprang efter ett kort uppehåll på några veck0r, 1,6 1,4 mil fördelade på tre pass och så hann jag yoga hela 5 gånger. Mina yogapass är ju väldigt korta, mellan 10  och 20 minuter men faktum är att de redan börjar ge lite resultat.

Första gången jag gjorde den längre rutinen med helkroppsstyrka (läs mer om det här) så klarade jag absolut inte att gå från hunden till plankan och sedan rotera kroppen till en sidoplanka med en arm upp i luften, tillbaka till plankan och sedan hunden – Jag stod som gjuten i cement kvar i den första plankan. Men igår så gick det plötsligt! Så himla nöjd över det! Dessutom har jag en härlig träningsvärk i armarna och på sidorna av överkroppen. Yoga alltså, tror det är grejen för en stel löpare som jag!

2 tankar om “Bra och dåligt i helgen

    • Ja, en vill ju gärna ha dem kvar. En å andra sidan så kan en känna tacksamhet över att en fick ha en sån himla fin pappa. Din verkar också ha varit en fin en!
      Kram!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s