Lite snölängt och mörkertröttma

lotta2

Även om bilden antyder det står jag alltså inte träningsklädd med pigg blick och snö i håret på någon äng just nu. Jag sitter istället framför datorn och sveper dagens tredje kopp kaffe p.g.a är så sjukt, otroligt, himla supertrött. Sov mej igenom både mitt eget och Daniels larm i morse. Jag som annars vaknar av ALLT. Tydligen sov jag mej igenom när Daniel smidigt (jag tänker att det måste ha varit smidigt) klättrade över mej för att stänga av mitt larm också. Sen sov jag som en stock till klockan 9. Alltså, är det inte meningen att en ska vara utvilad efter en lugn och skön helg? Tänker att det kanske är mörkret? Därav snöbilden då jag tror att det kanske skulle pigga upp med lite snö, det blir ljusare liksom?

Nåja, kaffet börjar faktiskt göra sitt till nu känner jag. Tänkte gå och yoga lite, lägga till den där corerutinen kanske? Sen ska jag ta tag i kaoset som är vårt hem. Fattar inte? Vi städar på fredagar och sedan är det som något detonerar under helgen trots att vi mest ägnar oss åt lugna helgsysslor? Någon som känner igen sej? (Snälla, säj ja!!)

 

2 tankar om “Lite snölängt och mörkertröttma

 1. JAAA! Haha, jättehög igenkänningsfaktor faktiskt.
  1. Jag som annars är en morgonpigg typ var helt DÖD imorse. Det var helt galet. Var liksom kvar i en dröm om att jag var gravid vilket jag fick veta under någon form av gynundersökning i en bil (??) (ursäkta för mycket info!), även när jag kommit ur sängen. Tog mig en kvart innan jag fattade att det var måndagmorgon och jag satt vid bordet och åt frulle.
  2. Städar också sådär fint inför helgen och ändå ser det ut som det varit kalas här hela helgen trots att vi knappt varit hemma ens. Hur går det egentligen till?

  Så mycket frågor, så få svar, haha xD

  Gilla

  • Haha, vad skönt att inte vara ensam ändå! Såna där skruvade drömmar kan verkligen göra en helt förvirrad och trött också tycker jag.

   Angående stöket: Tror lite på stökiga helghustomtar eller något alt. att jag eller Daniel är selektiva helgsömngångare? Det måste vara något av det känner jag 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s