Yoga och core

yoga2

Trots tröttheten idag (eller kanske just därför?) fick yoga bli dagens träningsform. Idag blev det faktiskt en hel halvtimme då jag la på denna core-rutin också – välbehövligt:

Så nu är jag alltså uppe i en halvtimmes yoga och också min tredje yogavecka! Dock  fortfarande helt utan några måsten eller krav på att göra allt varje gång, jag kan fortfarande gå tillbaka till det där 10-minuterspasset utan att känna att jag misslyckas. Fast i och med den där kravlösheten så föds lusten att prova nytt och intresset och viljan växer av sej själv, helt utan press – Ungefär hur bra som helst!

Vågar nog påstå nu att yogan är här för att stanna! Den är ett så fantastiskt komplement till löpningen: Jag får sträcka ut korta muskler, jag får stärka svaga muskler skonsamt, jag får andas och varva ned – Allt på samma gång!

 

2 tankar om “Yoga och core

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s