Lösryckta tankar

charlotta

Alltså, idag är en sån dag då hjärnan inte riktigt är med mej. Allt är liksom trögtänkt, inte så att jag känner mej deppig – Jag är faktiskt på rätt gott humör, bara lite mer korkad än vanligt 😉 Har ni såna dagar då tankarna rör sej som sirap? När det är svårt att följa en tanketråd till slut? Jag har såna rätt regelbundet, vid varje ägglossning. Alltså, vad är grejen? Tar det så mycket energi att släppa lös det lelle ägget att halva arbetsstyrkan från hjärnkontoret måste rusa, så att säja…eh.. nedåt och endast lämnar någon stackars praoelev i skallen?

Jag har ju ändå haft en del idéer om saker jag vill skriva om dag men jag oooorkar inte följa tankekedjan och resonemangen till slut. Men sånt jag tänker på då, punktform:

  • Yogamattor – Jag borde verkligen skaffa en ordentligt. Den jag har nu är ingen riktig utan bara en vanlig träningsmatta tänkt för sit-ups och sånt, lite för tjock. Men vad ska en tänka på när en köper yogamatta?

 

  • Löpning och tid – Att jag ska släppa det där med tiden ett tag och bara springa för att det är härligt. Dagens springtur var superhärlig just för att jag bara sprang, bekvämt, skönt, som jag ville. Det är ju inget fel att fokusera på tid men jag blir lätt stressad och får prestationsångest. Fast nej, jag släpper inte klockan helt.

 

  • Julklappar – Vad ska en ge alla egentligen? Funderar på att sammanställa en julklappstipslista till bloggen. Skulle det vara något? INTE idag dock..

 

Det var väl det, för övrigt är det tomt. Hoppas på bättre hjärnkapacitet imorgon. Ses då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s