Träningsvärk och gröt

gröt1

Godmorgon tisdag, eller är det kanske mer god förmiddag? Jag har i alla fall precis avslutat frukosten på bilden ovan: gröt med ägg, äpple, kanel och pepparkakskrydda. Känner mej betydligt piggare idag och slog upp ögonen strax före sju vilket var skönt. Gillar inte att vakna sent som igår (förutom på helgen då). Hela dagen blir liksom skev och stressad då tycker jag.

Vaknade dessutom upp med en härlig träningsvärk i magen efter gårdagens coreyoga. Jag veeet: En behöver inte få träningsvärk för att det ska ha ”tagit” men det blir ändå som ett kvitto. Speciellt nöjd blir jag ju också då den där ”korsetten” verkligen behöver stärkas upp, tänker mej att det gör mycket för löpningen. Apropå löpning så tänker jag att jag ska ge mej ut på en runda senare. Just nu känns det som att jag vill låta löpningen vara mysig och skön, inte jaga tid, inte intervalla. Bara liksom hitta hem i mitt springande igen så så får det vara.

Hoppas ni har en fin tisdag. Ses senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s