Fem frågor!

Startar denna bloggdag med en lista som Linnéa skickade vidare till mej – Tack för det!

 • Vilket livsmedel kan du inte leva utan? Oj.. svårt..  Just nu känns det faktiskt som havregryn? (Yes, grötälskandet håller i sej)

 

 •  Godaste efterrätten? Jag är ju inte en människa som går igång så där hårt på just efterrätter. Men om jag måste svara så blir jag ett barn och säjer marängsuisse. Med banan. Blir det banan split då kanske?

 

 • Vad tränar du helst en dag när du har all tid i världen? Löpning, tveklöst. Långt och sakta – Njutspringer, tuffar på och ser mej omkring.

 

 •  Bästa träningsredskapet? Jag tränar nästan aldrig med redskap och äger nästan inga heller så måste nog säja mina löparskor. Den egna kroppen är ju också ett grymt träningsredskap!

 

 •  Vad är du tacksam för just nu? Daniel och det vi har tillsammans, min braiga relation till min familj, fantastiska vännerna, att jag äntligen fastnat för yoga och en hel del till!
Bästa träningsredskapet? Skorna eller kanske ännu mer fötterna och benen?

Bästa träningsredskapet? Skorna eller kanske ännu mer fötterna och benen?

2 tankar om “Fem frågor!

 1. Några saker att tänka på ang Yogmatta …
  Precis som yogan utgår från dig, utgå från ditt behov när du köper mattan. Svettas du mkt är det bra att verkligen välja en matta som är extra bra utifrån det perspektivet. Om du är lång, att välj en som är extra lån, det finns sådana. Jag är kort men tycker om att ha en som är extra lång och bred, köpte den för typ 6-7 år sen, kostade typ 6-700 men den håller ännu! Jag skulle också rek att köpa från en shop som specialiserar sig på yogamattar, de på Stadium mm är faktiskt inte bra om du frågar mig. Jag har en extra lång och bred som är väldigt tunn och sen en i bomull som är vävd med struktur, som en trasmatta ungefär. Dessa använder jag var för sig men också tillsammans med den traditionella yogamattan under den i bomull för att det blir mjukare och vänligare mot kroppen. Investera i ngt bra, snåla inte, det blir mkt roligare att yoga med bra matta och så håller de länge också! Lycka till!

  Gilla

  • Tack snälla för alla bra tips! Det hjälpte verkligen 🙂 Det där med längden t.ex. hade jag inte tänkt på men jag har en å andra sidan stört mej på att jag hamnar utanför min matta hela tiden.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s