Vilodag och lite mer yogalovsång

selfie1

Jag valde emellan att springa lite kortare idag + ta ett kort pass imorgon, alternativt att välja ett längre pass under morgondagen och strunta i att springa idag. Det landade på det senare alternativet så nu har jag istället haft vilodag, fix hemma och mys i soffan här på kvällen. Det beslutet kommer väl egentligen av att den där yogan tar mer än vad jag tror (eller så är jag möjligen klenare än vad jag tror?). Jag körde hela yogapasset igen igår, med samtliga tre videos: En uppvärmnings, en med helkroppsstyrka och ett inriktat på coreAllt som allt blir det 30 minuters träning för hela kroppen. Inte så mycket kan en kanske tycka, men för min kropp är det tydligen gott och väl tillräckligt. Är alldeles mör i hela kroppen, varje muskel känns så jag tänker att musklerna behöver mysa till sej i lugn och ro en dag, därav vilan.

Jag vet att jag lovsjunger yoga hela tiden, men herrejösses vad det är BRA för mej. Jag har kört några korta you tube pass – 10 st – och känner redan vilken skillnad det gör för min kropp! Jag brukar ofta känna mej spänd i rygg och axlar men efter det här yogandet så är det nästan obefintligt vilket ju är helt fantastiskt. Jag säjer bara: Testa! Du kommer älska’t! (Och om du inte älskar det, testa igen, kort och försiktigt, igen och igen, ge det några gånger. Lovar att det är så värt!)

2 tankar om “Vilodag och lite mer yogalovsång

  1. Haha, känner så väl igen mig från när jag började med yoga för snart ett år sen! Hade aldrig trott att jag skulle fastna för just yoga, men plötsligt gick jag hela tiden och längtade efter mer och mer yoga!

    Gilla

    • Inte jag heller! Trodde att jag skulle fastna för yoga alltså, har alltid påstått att det är för segt för mej. Men det är som du säjer, nu längtar en tills nästa gång hela tiden 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s