Mörker och endorfintankning

mörkt

Det här mörkret alltså! En vaknar i mörker och somnar i mörker, solen minns jag inte hur den ser ut nästan. Nåja, efter en ganska jobbigt helg då jag inte orkat någonting bestämde jag mej för att det var läge att ge sej ut och tanka lite endorfiner.

jagmörkt

 

Så jag trädde på mej reflexväst och gav mej ut på en lugn och skön runda – 5 km i behagligt tempo. Och så skönt det var! Ni vet den där förvåningen när en tror att en ska släpa sej runt och istället märker att det finns krut i benen? Så var det idag.  Inte så att det gick jättesnabbt men det kändes som jag kunde springa en evighet. Det var faktiskt ett tag sedan jag kände så. Sen kom jag hem som en gladare, piggare, snällare människa. En människa som ställde sej och diskade av bara farten. Alltså, löpning är ju bra för hushållet också..hehe.. Jag kan vara hur trött som helst men efter en runda får jag plötsligt massor gjort hemma.

2 tankar om “Mörker och endorfintankning

    • Ja, eller hur!? Fast det är ju skönt att det inte är så 🙂 Jag har ju jättelågt blodtryck så ibland inbillar jag mej att jag blir piggare för att jag snurrar igång systemet liksom? 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s