Vardagsmotion på landet och välbehövliga pauser

frost1

frost2

Hej på er, nu är jag hemma igen! Igår lämnade jag ett, som ni ser på bilderna ovan, vackert och frostigt Dalarna. Jag har haft en skön vecka med mamma med mycket tid utomhus och en del julpyssel. Apropå julpyssel: Blev helt besatt av att göra små vintervärldar i upp och nedvända engångsvinglas (såna med avtagbar fot blir perfekta ”glas”-klockor *tips, tips*)

Och så till något annat: Det slog mej hur mycket mer vardagsmotion det blir i ett hus på landet jämfört med i en lägenhet. Det faller sej liksom naturligt: En hämtar ved, fixar med saker ute, tar promenader till affären (ok, det sista har ju med avsaknaden av bil att göra också). Men det  är ju det där: Utomhus blir liksom så mycket tillgängligare på landet.

Annan reflektion: Som vanligt när jag åker bort så blir det mycket mindre bloggande. Annars försöker jag ju få till i alla fall två inlägg om dagen men just när jag är bortrest så blir det bara några få på en vecka. Jag har i alla fall tänkt på det där, funderat på om jag borde tidsinställa inlägg för att liksom ”täcka upp” för veckan? Men jag tror faktiskt inte det. Jag tror jag behöver de där enstaka veckorna av mindre bloggande just för att den här bloggen ska fortsätta vara bra (förhoppningen är ju att ni tycker den är bra). För när jag kommer hem så är jag alltid fylld med ny inspiration och massor med idéer. Det är som om ”blogghjärnan” behöver den där pausen för att kunna tänka nytt.

Tänkte att ni kanske ville se ett av mina pysselalster. Detta är ju t.o.m lite sportinspirerat!

Tänkte att ni kanske ville se ett av mina pysselalster. Detta är ju t.o.m lite sportinspirerat!

2 tankar om “Vardagsmotion på landet och välbehövliga pauser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s