Mastodontlistan del 3

mastodontlistan3

Känner att det passar bra att dra igång denna bloggdag med tredje och sista inlägget i den jättelånga frågelistan! Är ni nyfikna på vad jag svarat tidigare finns del 1 här och del 2 här. Ok, då kör vi:

 

67. Vad är det för färg på din tandborste? Gul och vit.

68. Hur imponerar man på dig? Blir jätteimponerad av sådana människor som får andra att känna sej hemma, som lyssnar intresserat och får en att känna sej viktig utan att de för den sakens skull utplånar sej själva. Sociala genier helt enkelt!

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Daniel, lillebror eller mamma.

70. Har du någon piercing? Nä, hål i öronen räknas väl inte som piercing va?

71. Din största vinst? Lotterimässigt vinner jag aldrig något. Livsmässigt har jag en massa vinster. En vinst är verkligen att jag började springa.

72. Civilstånd? Förlovad sambo.

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Min blogg, bloglovin, sjuttioelva bloggar och min mail.

74. Är du fåfäng? Ja, jag är nog det. Gillar att känna mej fin.

75. Ångrar du någonting du gjort? Det gör väl alla? Bra grej är dock att jag inte kan komma på något nu.

76. Hur gammal är din pappa? Min pappa lever inte längre så han är alla åldrar han haft när han funnits i mitt liv.

77. Vilket är ditt drömjobb? Jag vill vara egenföretagare och jobba kreativt på något sätt.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?  Det måste vara bra om en inte kan komma på något här va? Eller så är en bara tråkig? Fast köpa ett fint, gammalt hus skulle jag vilja göra. Det har jag inte riktigt råd med nu.

79. Vad har du haft för husdjur? Har nästan alltid haft katt så det är x antal. Sen har jag haft 2 kaniner, 2 råttor och en undulat som kunde säja mitt namn.

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Oj, kände plötsligt att jag är väldigt ohemlig av mej. Men ok, vi försöker:

1. När jag tappade mina mjölktänder växte aldrig några tänder ut bredvid framtänderna. Därför flyttades hörntänderna fram ett snäpp så att de sitter intill framtänderna. Det är därför det ser ut som jag har två huggtänder. Min tandläkare frågade om jag ville slipa till dem men vi kom fram till att de är jag, fina och karaktäristiska.

jag1

2. Jag och Daniel träffades under en minigolfmatch. Online. Det är faktiskt en vinst kom jag på (apropå tidigare fråga) och det mest random:a som skett i hela mitt liv.

3. Jag kan absolut inte sura. Har försökt ibland men klarar det max 5 minuter – Får ångest. Jag blir jättearg jättekort istället, sen är det bra.

81. Svär du ofta? Normalofta 😉

82. Sverige när det är som bäst? På sommaren.

83. Kan du åka slalom? Ja, jag…eh.. tror det? Det var så sjuuukt längesedan. Blir dock sugen nu.

84. Vad har du ätit i dag? Gröt med bär och pepparkakskrydda.

85. Vad har du för utbildning? Oj.. jag har pluggat en del.. Gymnasium: Samhällsvetenskapligt program med samhällsvetenskaplig inriktning. På högskola har det blivit en hel del fristående kurser i bl.a psykologi, media och kommunikation och engelska. Sen har jag gått på innovationsprogrammet med inriktning psykologi. Är dock inte klar, mycket p.g.a att pappa blev sjuk och dog i samma veva. Lite av ett komplex det där, att inte ha examen.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Min hals! Den är lång och fin.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Mina tänder. Inte utseendemässigt men de är sjukt sköra..

88. Vilken är din bästa egenskap? Att jag är empatisk och positiv.

89. Vilken är din sämsta egenskap? Att jag är rätt lättstressad och oroar mej för mycket.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Det finns ju massor men jag kommer bara på en specifik just nu: Jag hittade ett släktträd som gick långt tillbaka på pappas sida. Där fanns en kvinna som hette Brita. Hon levde någon gång under 1800-talet och fick barn efter 40. Dessutom hade hon då en man som inte fyllt 30. Jag tänker att det måste ha varit ovanligt på den tiden och undrar så hur hennes liv och historia såg ut.

91. Saknar du något? Pappa. Alltid.

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Alltså, det beror ju på om födelsedagsbarnet tycker det är viktigt. Då är det jätteviktigt!

93. Vad gör dig ledsen? Jag kan bli så ledsen och frustrerad av det politiska läget i Sverige just nu (allrahelst med gårdagen i åtankte). Detta att vi har ett rasistiskt parti som tredje största. Jag FÖRSTÅR INTE att människor bara köper det rakt av, att de inte lyssnar till historien, att de inte tar till sej argument. Att de inte FATTAR att detta är farligt.

94. Vad gör dig glad? Att jag har så många fina människor i mitt liv.

95. Har du varit gift eller förlovad? Jag är förlovad men gift har jag aldrig varit.

96. Vad ska du göra i helgen? Vet inte? Helgmysa?

97. Vad är det knasigaste du gjort? Jag skulle absolut inte säja att jag är osmart men jag har en förmåga att vara himla ologisk, går ofta över ån efter vatten så att säja, så en del knasiga saker blir det… Vågar knappt skriva detta… Men har faktiskt klättrat upp på en stol för att mäta, I TAKET!!!??? hur lång gardinstång jag skulle ha…

98. Vad har du för laster? En massa! 🙂

99. Vem är din förebild? Mamma. För att hon är social, har lätt att lära känna nya människor, aldrig ger upp.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Gå och handla.

2 tankar om “Mastodontlistan del 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s