Hej mitt vinterland!

snö1

Jag är väl egentligen inte en ”snömänniska” men jag blev ändå glad när jag såg att ett vitt lager puder lagt sej över marken inatt. Det är så skönt att det blir lite ljusare och dessutom förstärker det den där julkänslan jag börjar komma i mer och mer. Och så är det fredag! Yey! Fredagar alltså, älskar dem så orimligt mycket!

Hoppas att ni också har en fin fredag! Förresten, det är ju dags att fixa julklappar. Därför kommer lite senare idag ett recept på en naturlig skönhetsprodukt som lämpar sej utmärkt att ge bort i julklapp. Det kan ju vara skönt, mitt i all konsumtionshets att faktiskt ta det lugnt, pyssla lite  och ge bort något en med kärlek gjort alldeles själv.

2 tankar om “Hej mitt vinterland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s