2:a advent och chai-latte

chailatte

Här kommer ett litet livstecken från mej så här på 2:a advent (tänk att det går så fort). Hoppas att ni har haft en fin advent! Det har jag, som bilden avslöjar har även i dag gått i lugnet och mysets tecken. Nu är jag laddad för en träningsvecka med massor med spring. Intentionen är i alla fall att det ska bli massor med spring!

Apropå mys förresten: Chai-latte är ju så himla gott och en perfekt mysdryck som känns lite lyxigare än bara vanligt te. Jag gör min genom att koka starkt chai-te, skumma mjölk (genom att värma i kastrull och sedan vispa som sjutton) och krydda på den lite extra med kanel, kardemumma och kryddpeppar. Och kanske ha i en sked honung: mmm

2 tankar om “2:a advent och chai-latte

  1. Jag hade laddat för att börja springa ”på riktigt” igen den här veckan men olika upplägg osv, men så går jag och får ont i halsen IGEN!! Jag blir tokig! Ser fram emot att läsa om löpning här inne istället. *bitter*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s