Tiden, TIDEN!!

Just nu känner jag att det är läge att försöka stressa av lite. Jag fattar verkligen inte var tiden tar vägen? Fick skrämselhicka när mamma sa: ”-Men då kommer du nästa vecka då?” när vi pratade om när jag kommer till jul och jag sa att jag skulle komma typ en vecka innan julafton. Fick lov att kolla almanackan innan jag trodde henne fullt ur. För ja, nästa vecka är det en vecka kvar till jul (!) Jag som inte köpt en enda julklapp. Hjälp!

Den här dagen förstår jag inte heller var den tog vägen? Jag har tvättat, städat och lite sånt men inget mer, ändå är det helt plötsligt kväll? Det känns verkligen som det är läge för en löprunda nu, för att få lite lugn i skallen.

Är det kanske detta att det blir mörkt så fort? Egentligen är ju inte dagen slut än på långa vägar men jag tror att jag mentalt kopplar ned lite när det mörknar, gör kväll liksom.

 

4 tankar om “Tiden, TIDEN!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s