Solsken

solsken

Ser ni (och nu vill jag att ni bortser från mina skitiga fönster)? Solen! Här ska ut och tankas d-vitamin. Så himla härligt med lite  ljus! Behövde verkligen en dos solsken nu, lite energi. Att kura med tända ljus i all ära men det är inte så uppiggande för kroppen om än för själen.

Har för övrigt glömt att köpa d-vitamin. Brukar äta det på vinterhalvåret och tycker faktiskt det gör skillnad för piggheten. Får ta tag i det känner jag. Brukar ni äta d-vitamin? Vad tycker ni? Har ni förresten något tips på något annat en kan energiboosta med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s